Home

Geen meeting 1 juli 2012

Wegens organisatorische problemen, zien wij, als Stichting Meet in The East, ons genoodzaakt de geplande meeting van 1 juli aanstaande te annuleren.

We zijn ons ervan bewust dat de berichtgeving hier omtrent wat laat komt, echter we hebben er alles aan gedaan om de meeting toch als gepland door te kunnen laten gaan.

Desalniettemin is het niet gelukt om alles op tijd klaar te krijgen voor de grote dag.

We willen langs deze weg iedereen onze welgemeende excuses aanbieden. De voorbereidingen voor volgend jaar zijn alweer in volle gang, zodat die meeting een klinkend succes gaat worden.

Nogmaals onze excuses voor dit slechte nieuws en de late berichtgeving hiervan.

 
 

Deelnemers rondrit bedankt!

Het was vandaag een prachtige dag om een stukje te rijden met onze pronkstukken, geen spatje regen, eigenlijk gewoon perfect!

Alle deelnemers bedankt!

Natuurlijk willen we ook zaal Nijhof en uitspanning het Muldershuis bedanken voor hun gastvrijheid.

 

De foto's staan online

 

Morgen is het zo ver

Morgen is het zo ver! dan zal de rondrit verreden worden om ons lustrum te vieren. Het weer word goed.

Mocht u nog geïnteresserd zijn om mee te rijden, kom dan morgenvroeg (27 mei) om 11 uur bij uitspanning het Muldershuis in Eibergen. U wordt ontvangen met een kop koffie met wat lekkers en vanaf 11.30 zal de rit verreden worden. Het is mogelijk om de rondrit in uw navigatiesysteem te laden, dus neem deze bij aankomst even mee.

Tot morgen!

 

Rondrit 2012

Vorige week waren er berichten over een faillisement van  het Muldershuis in Eibergen. Vooralsnog lijkt het Muldershuis gewoon geopend (http://www.muldershuis.nl/). Mocht hier wat aan veranderen zullen we zo snel mogelijk de deelnemers van de rondrit hiervan op de hoogte stellen.
 

Datum en locatie Meet in the east 2012 zijn bekend!

De datum en locatie voor onze meeting in 2012 zijn bekend, dus pak jullie agenda en noteer het volgende:

 

Zondag 1 juli 2012

de Radstake, Twenteroute 8

te Heelweg